Poplatky - Ryanair

Poplatky su skoro za všetko, niektoré su skryté ...

Poplatky - Ryanair

Odoslaťod valburga » St Nov 11, 2009 9:24 pm

Dobrý deň, rezervovala som si akciovú spiatočnú letenku bez batožiny cez spoločnosť Ryanair. Pred posledným potvrdenením rezervácie mi vyhodilo sumu 6 Eur, taká aká mala byť a tá sa mi strhla z účtu. Keď mi prišiel ich prvý mail, v informáciách o polatkoch bolo:
30.00 EUR Total Fare
0.00 EUR Taxes, Fees & Charges
6.00 EUR Total Paid
Chcela by som sa spýtať, či tých 30 eur budem platiť na letisku. Za odpoveď ďakujem.
valburga

Založený: St Nov 11, 2009 9:14 pm

Re: Poplatky - Ryanair

Odoslaťod infoletenky » Pi Nov 13, 2009 9:44 pm

S tymto som sa stretol prvy krat. :o Je to zaujimave, ked bola na poslednej obrazovke suma 6 EUR, tu ste zaplatili a rezervacia vam presla, tak by vam uz Ryanair nemal bezdovodne zvysovat cenu. Skuste si radsej zavolat na Call Centrum a opytat sa na to.
infoletenky

Založený: Št Okt 15, 2009 9:16 pm

Odoslaťod valburga » Št Nov 26, 2009 2:53 pm

Predvčerom som sa vrátila a na letisku som neplatila žiadne iné poplatky.
valburga

Založený: St Nov 11, 2009 9:14 pm

Odoslaťod Lubica » Pi Jan 08, 2010 12:36 pm

Dobry den,
vraj do 10.1.2010 vasa letecka spolocnost ponuka akciove letenky za 8 EUR. Kde a akym sposobom sa dostanem k takejto letenke. Do Pariza sa lieta len vo vecernych hodinach? A este k batozine. Aky poplatok zaplatim za kufor cca 20 kg. Letenku budem platit cez kreditnu kartu.
Dakujem za skoru odpoved.
Lubica

Odoslaťod infoletenky » So Jan 16, 2010 1:08 pm

Ryanair ma nejaku akciu na letenky kazdy tyzden. Momentalne ponuka letenky od 5 eur.(http://infoletenky.sk/letenky/akcie/prehlad-akcii-pre-2-tyzden/) K letenke sa dostanete tak,ze si ju vyhladate a nasledne rezervujete na stranke ryanair.com. Ano, do PAriza lieta Ryanair iba v podvecernych hodinach, konkretne o 18:35. Za zapisanu batozinu do 15 kg budete paltit za spiatocnu letenku 30 eur. Za nadvahu vam prezredia poplatok az na letisku, odporucame zabezpecit si maly kufor povoleny ako prirucna batozina a do neho si rozlozte batozinu.
infoletenky

Založený: Št Okt 15, 2009 9:16 pm

Naspäť na poplatky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.