Ako nájsť lacnú letenku od Ryanair

Témy týkajúce sa jednotlivých leteckých spoločností. Ryanair, Wizz Air, Austrian Airlines, Lufthansa, SmartWings ...
Aké máte skúsenosti s nimi...

Ako nájsť lacnú letenku od Ryanair

Odoslaťod infoletenky » Ut Dec 15, 2009 10:53 pm

Najlacnejšie letenky od Ryanair sú tie, ktoré nie sú určené pre pasažierov cestujúcich v hlavnej špičke, teda po 12.00 v pondelok do 12.00 vo štvrtok. Spravidla sa dajú kúpiť najlacnejšie letenky dopredu 14 dní, prípadne niekedy aj 28. Pasažieri hladajúci najlacnejšie letenky by mali na stránke zakliknúť možnosť flexibilnosti pri vyhľadávaní a zadávaní odletového miesta a letiska príletu.
:idea: A ešte ešte jedna rada: Ak prebieha akcia typu letenky za 5 eur, tak treba hladat letenky presne za 5 eur. K týmto letenkám sa neúčtujú dalšie poplatky.
Ak nájdete letenku za 0.99 € môže vás výsť v konečnom dôsledku niekoľkonásobne vyššie, lebo budete musieť platiť aj poplatky. ;)
infoletenky

Založený: Št Okt 15, 2009 9:16 pm

Re: Ako nájsť lacnú letenku od Ryanair

Odoslaťod fishead » St Feb 10, 2010 7:02 pm

chcel by som sa opytat. teraz sa bezpoplatkova karta Visa zmenila na MasterCard Prepaid. a teda by som chcel vediet, ci sa ani poplatok za Visa kartu (teraz uz 5€) zapocitava do ceny akciovych leteniek alebo uz nie. dakujem pekne
fishead

Založený: St Feb 10, 2010 6:58 pm

Re: Ako nájsť lacnú letenku od Ryanair

Odoslaťod Jedd » So Mar 13, 2010 9:21 pm

S kamaratmi by sme chceli v lete letiet na Mallorcu cez Ryanair mozte mi prosim poradit ako kupit co najlacnejsiu leteneku? Budu do leta dake akcie?? Da sa kupit lacna letenka ked si prezriete volne miesta pred odletom?? Mohli by ste napisat daky navod.
Aste sa chcem opytat ze ked letenka stoji 19.99e a ked si ju dam objednat cena je 34.99 je a je tam zaratany Online Check-In co to znamena??.. To je ten poplatok za pladbu kreditnou kartou?, ci to sa este prirata??

Dakujem

Tému naposledy oživil Anonymous dňa So Mar 13, 2010 9:21 pm.
Jedd

Naspäť na Letecké spoločnosti

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.